T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KARAMAN / MERKEZ - Lale Ortaokulu

:::> Okulumuzda Sağlık ve Kaliteli Yaşam(Health and Quality Life) etwinning Projesi Çalışmaları Başladı...

Okulumuzda Sağlık ve Kaliteli Yaşam(Health and Quality Life) etwinning Projesi Çalışmaları öğretmenimiz Sevim HACIHASANOĞLU başkanlığında başladı.  Öğretmenimiz Sevim HACIHASANOĞLU'na çalışmalarında başarılar dileriz.

Ayrıntılar için haberimizi inceleyiniz...

   Sağlık,insan yaşamının sürdürülebilmesinde korunmasında önemli bir yere sahiptir. Sağlıklı yaşamın 3 önemli ayağı olan sağlıklı beslenme,fiziksel aktivite ve ruh sağlığıda yaşam kalitesini yükseltmektedi. Çağımızın sorunu olan sağlıksız beslenme ve hareketsiz yaşam sonucunda oluşan sağlık sorunları ve obezite problemi yaşayan gelişme çağı çocuklarında farkındalık oluşturmayı, özellikle pandemi döneminde evlere kapanmak zorunda kalan çocukların, sağlıklı beslenmeyi ve egzersiz yapmayı yaşam şekli haline getirmelerine yardımcı olmayı hedefleyerek projemizin amacına ulaşmasını beklemekteyiz.

Projemizde 21.yy becerilerini geliştirerek etkinlik temelli öğrenmeyi amaçlamaktayız.

Health has an important place in the preservation of human life. Healthy nutrition, which is the 3 important pillars of a healthy life, increases the quality of life in physical activity and mental health. We expect our project to reach its goal, especially by aiming to help children who had to stay at home during the pandemic period to make healthy eating and exercise a way of life.

In our project, we aim at activity-based learning by developing 21st century skills.

Okulumuzda Sağlık ve Kaliteli Yaşam(Health and Quality Life) etwinning Projesi Çalışmaları öğretmenimiz Sevim HACIHASANOĞLU başkanlığında başladı.  Öğretmenimiz Sevim HACIHASANOĞLU'na çalışmalarında başarılar dileriz.

 

 

 

21-12-2021

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 21.12.2021 - Güncelleme: 21.12.2021 12:03 - Görüntülenme: 148
  Beğen | 0  kişi beğendi