Mrt

Gazze'de yaşanan insanlık dramı derinleşerek devam ediyor. İsrail'in saldırısı altındaki Gazze için duyarlı bir davranışa imza atan Lale Ortaokulu öğrencileri öğretmenleriyle birlikte okulda kermes düzenleyip, kumbaralarında biriktirdikleri paraları Gazze'ye ulaştırılması için Kızılay'a teslim etti.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulü ve İstiklal Marşımızın Şairi Mehmet Akif Ersoy'u Anma programı düzenlendi.

Şbt

Okulumuzda Filistinliler yararına kermes düzenlenmiştir.

Şbt

Okulumuz öğrencileri il merkezinde yapılan satranç turnuvasın katılmıştır.

Şbt

"Dilimizin Zenginlikleri" projesi kapsamında okulumuz anasınıfına uzman davetlisi olarak okulumuzun Türkçe Öğretmeni Fatma ERSOY katılım sağlamıştır.

Ock

20223-2024 Eğitim-Öğretim Yılı 1.Dönem sona erdi. Öğrenciler karne heyecanı yaşadı.

Ock

Okulumuzda öğrencilerimize trafik polisleri tarafından trafik eğitimi verildi.

Ara

Dilimizin Zenginlileri Projesi kapsamında okulumuzun anasınıfında etkinlikler düzenlendi.

Ara

Kas

Öğretmenler günü okulumuzda coşkuyla kutlandı. Programda öğrencilerimizin öğretmenlerimiz için hazırladığı fotoğraflı sürpriz ile duygusal anlar yaşandı.

Kas

Karaman Gençlik Merkezi görevlileri "Köy okullarında kodlama bilmeyen kalmasın." projesi kapsamında okulumuzu ziyaret ettiler. Öğrencilerimizle birlikte mbot ile blok kodlama çalışması yaptılar.