Kas

Karaman Gençlik Merkezi görevlileri "Köy okullarında kodlama bilmeyen kalmasın." projesi kapsamında okulumuzu ziyaret ettiler. Öğrencilerimizle birlikte mbot ile blok kodlama çalışması yaptılar.

Kas

Kızılay haftası kapsamında Kızılay gönüllüleri okulumuzu ziyaret ettiler.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetimizin 100.yılı okulumuzda büyük coşkuyla kutlandı.

Ekm

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü okulumuzda törenle anıldı.

Okulumuzda ilköğretim haftası kutlandı.

May

Nefise Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen "Hayalimdeki Oyun" dijital oyun tasarlama yarışmasına katılan 8 öğrencimizden Ceydanur ÜNLÜ 5.olarak derceye girdi. İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet ÇALIŞKAN'ın katılımlarıyla gerçekleşen ödül töreninde dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

May

Nefise Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen "Hayalimdeki Oyun" dijital oyun tasarlama yarışmasına katılan 8 öğrencimizden 6'sı finale kaldı. Öğrencilerimiz okulumuzun Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Öğretmeni Sevim Hacıhasanoğlu koordinatörlüğünde Nefise Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde final sunumlarını yaptılar.

Nis

23 Nisan, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk tarafından Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışı olarak ilan edilmiştir. Bu özel gün, Türkiye'deki tüm insanların neşeyle kutladığı bir bayramdır. Ulusal egemenlik ve çocukluk bayramı olarak da anılır.

Türkiye'deki tüm çocuklar için bir kutlama günü olan 23 Nisan, Atatürk'ün çocukları olan sevgisini ve onların geleceğine verdikleri önemi vurgular.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşu olan ulusal egemenlik ilkesi, tüm dünyada demokratik yönetimin temel taşlarından biridir. Bu özel gün okulumuzda da coşkuyla kutlandı. Bu bayramı çocuklarımıza armağan eden Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve şehitlerimiz saygı ve minnetle anıldı.

Mrt

Lale İlkokulu ve Ortaokulu olarak ilimizde bulunan depremzede aileler için kermes düzenledik. Düzenlenen kermes 3 gün devam etti. Kermeste tüm öğretmen ve öğrenciler büyük özveriyle çalıştı. Kermesten elde edilen gelirler depremzede ailelere ulaştırılacaktır.

Öğretmenlerimiz için okulumuzda öğretmenler günü kutlama töreni düzenlendi.

Törende öğrencilerimiz; öğretmenleri için hazırladığı şiirler, konuşmalar ve oratoryo gösterilerini sundular.