Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 84.yıl dönümünde okulumuzda törenle andık.

Ekm

Cumhuriyetimizin 99.yıl dönümü okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Ekm

28.10.2022 tarihinde saat 13:00'de okul aile birliği ve veli toplantısı okulumzda yapıldı.

Ekm

Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Karaman İl Milli eğitim Müdürlüğü arasında yapılan protokol gereğince Gençlik Spor İl Müdürlüğü öğretmenlerinden Melihşah KATMAN tarafından okulumuzda atletizm şenliği düzenlendi. Atletizmin 3 kolu (Koşu, atma ve atlama) kapsamında etkinlikler düzenlendi. Toplam 5 parkur da yarışan öğrencilerin yaşadığı heyecan ve mutluluk görülmeye değerdi.

Öğretmenimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Eyl

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı başlamasıyla ilköğretim haftası okulumuzda törenle kutlandı.

Nis

Milli Eğitim Bakanlığı'nın "On Bin Okulu Kalkındırma Projesi" kapsamına alınan okulumuzun eksiklerinin ve ihtiyaçlarının yerinde tespiti ve değerlendirilmesi amacıyla Milli eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Programlar ve Öğretim Materyalleri Daire Başkanı Sayın Serdar ARHAN ve Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü Temel Eğitim Şube Müdürü Sayın Mehmet BAYSAL, beraberindeki heyetiyle okulumuzu ziyaret ettiler.

Mrt

18 Mart'ta Çanakkale Şehitlerimiz saygıyla ve minnetle anıldı.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşımızın kabulu törenlerle kutlandı.

Mrt

4 Mart 2022 tarihinde ülke genelinde gerçekleşen deprem tatbikatı okulumuzda da icra edildi. Deprem konusunda öğrencilerde bilinç oluşturan bu tatbikat sayesinde öğrenciler artık deprem anında nasıl davranması gerektiğini daha iyi biliyor.

Şbt

Okulumzda 2.si düzenlenen "Geleneksel Zeka Oyunları Yarışması" kapsamında MANGALA TURNUVASI düzenlendi. Turnuvada her sınıftan birinci olan öğrencilere okul müdürümüz Recep AZAKAR tarafından hediyeleri ve madalyaları takdim edildi.

Ara

Okulumuzda Sağlık ve Kaliteli Yaşam(Health and Quality Life) etwinning Projesi Çalışmaları öğretmenimiz Sevim HACIHASANOĞLU başkanlığında başladı.  Öğretmenimiz Sevim HACIHASANOĞLU'na çalışmalarında başarılar dileriz.

Ayrıntılar için haberimizi inceleyiniz...

Ara

Yerli Malı Haftasının amacı, yerli tüketimin bilinçli olarak artmasıdır. Bu hafta süresince tutumlu olmanın, yatırım yapmanın ve ''yerli malı kullanmanın önemi'' vurgulanır. İhtiyaçlara harcandıktan sonra artakalan para ile yatırım yapmanın önemi üzerinde durulur. Tüketilecek ürünlerin ülkede üretilen ürünlerden seçilmesinin gerekliliği anlatılır. Bu şekilde ülkenin zenginliklerinin artması amaçlanmaktadır. Ayrıca bilinçli tüketicilik konuları üzerinde durulur.

Okullumuzda da öğretmen ve öğrenciler arasında çeşitli etkinlikler düzenlendi ve öğrencilerin yerli tüketimi yapmasına, tutumlu olmasına ve bilinçli tüketici olmasına dikkat çekildi.

Ara

Karaman Halk Eğitim Merkezinde el sanatları öğretmeni olan Mevlüt OĞUZ, okulumuza gelerek öğrencilerimizi ebru sanatıyla buluşturdu. Öğrencilerimiz hem çok eğlendi hem de Osmanlı döneminden günümüze kadar uzanan bir maziye sahip olan ebru sanatıyla yakından tanışma fırsatı buldu.

Sayın Mevlüt OĞUZ öğretmenimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz.